Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

Rozświetlacz GlamPOP "CELEBRYTKA"

Rozświetlacz GlamPOP "CELEBRYTKA"

Dostępność: W magazynie

25,00 zł
LUB
Jakość
Cena
11 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 11

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Rewelacja! Review by Joanna
Cena
Jakość
Rozswietlacz idealny! Daje piękną, idealną taflę rozświetlenia. Rozświetlenia właśnie, a nie błysku, ponieważ daje on efekt elegancki, tzw. glow (co nie znaczy ze jest to rozświetlenie delikatne), a nie chamskiego błysku z brokatem, ktory z daleka krzyczy "o, tu mam rozswietlacz". Celebrytka przyszła do mnie dzien pózniej niz słynna Becca i oslodzila moje rozczarowanie Beccą, ktora to jak dla mnie daje sztuczny błysk z drobinkami, drobnymi, ale jednak drobinkami. Tafla rozświetlenie to Celebrytka :) (Dodano 26.04.2017)
piękny i delikatny Review by Alicja
Cena
Jakość
nie będę się rozpisywać, po prostu na pewno jeszcze kupie inne odcienie (Dodano 26.04.2017)
Czary mary Review by Monika
Cena
Jakość
Ten rozświetlacz kosztuje tylko 25zł?! Powiem tak...Mary Lou to przy tym nahalny brokat. Delikatny, ale jak trzeba "in your face" glow, czyli blask "do zbudowania". Taki jak lubię BEZ grama dużych brokatowych drobinek. Konsystencja boska- masełko. Nie podkreśla struktury skóry. Mam ochotę na pozostałe (Dodano 20.04.2017)
:) Review by Aleksandra
Cena
Jakość
Jest to mój ulubiony rozświetlacz. Zero drobinek, piękna tafla błysku. Przyszedł rozbity, ale posklejałam go alkoholem i używam z radością :) (Dodano 13.04.2017)
Rewelacyjna Review by Marta
Cena
Jakość
Celebrytka daje efekt "flawless"! Cudowny rozświetlacz. Długo już bawię się makijażem, jednak bałam się używać rozświetlaczy ze względu na miejscowo przetłuszczającą się skórę. Okazało się, że nie ma się czego bać! Można łatwo stopniować efekt - od subtelnego, zdrowego błysku do mokrej tafli. (Dodano 26.03.2017)
ładna Review by ANGELIKA
Cena
Jakość
kremowa, subtelna tafla. polecam (Dodano 24.03.2017)
Super Review by Majka
Cena
Jakość
Cudo! Idealny pod każdym względem-przynajmniej w moim przypadku. Daje piękny efekt - POLECAM :) (Dodano 09.02.2017)
Let it glow! Review by Katarzyna
Cena
Jakość
Cóz za nietypowy efekt!
Pewna youtuberka porównała owy rozświetlacz z Mary Lou-Manizer.. nie zgadzam się z tym, kompletnie.
Rozświetlacz nie ma żadnych drobinek, zapewnia naturalną, lekko beżową poświatę.
Mam tylko wrażenie, że łatwo schodzi, ale lekka poświata zostanie, nawet, gdy większość "zejdzie". ;)
PS można go dokładać i stopniować, więc jego delikatnośc to wielki plus. (Dodano 13.01.2017)
Wspaniały! Review by Kinga
Cena
Jakość
Pięknie odbija światło, a przy tym efekt nie jest przesadzony. Polecam! (Dodano 12.01.2017)
Dodaje blasku na co dzień. Review by Joanna
Cena
Jakość
Cudowny kolor, wydajny , pięknie odbija światło . Dodaje blasku na co dzień. (Dodano 12.12.2016)

Produkty 1 do 10 z 11

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się