Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

Rozświetlacz GlamPOP "CELEBRYTKA"

Rozświetlacz GlamPOP "CELEBRYTKA"

Dostępność: W magazynie

25,00 zł
LUB
Jakość
Cena
15 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 15

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Idealny! Review by Patrycja
Cena
Jakość
Najlepszy rozświetlacz jaki miałam. Nie zamienię go na inny :) (Dodano 16.06.2017)
Rewelacja Review by Aleksandra
Cena
Jakość
Kocham ten rozświetlacz, mam od grudnia (zatem pół roku) i od tego czasu nie użyłam żadnego innego posiadanego przeze mnie tego typu produktu. Celebrytka daje efekt pięknej tafli, nie ma w nim drobinek, a przy tym jego neutralny kolor sprawia, że pasuje każdej osobie i do każdego makijażu. Cudo, cudo, cudo, a poza tym starczy na wieki. (Dodano 05.06.2017)
Rewelacja Review by Aleksandra
Cena
Jakość
Kocham ten rozświetlacz, mam od grudnia (zatem pół roku) i od tego czasu nie użyłam żadnego innego posiadanego przeze mnie tego typu produktu. Celebrytka daje efekt pięknej tafli, nie ma w nim drobinek, a przy tym jego neutralny kolor sprawia, że pasuje każdej osobie i do każdego makijażu. Cudo, cudo, cudo, a poza tym starczy na wieki. (Dodano 05.06.2017)
Cudowny! Review by Karolina
Cena
Jakość
Cudowny rozświetlacz, bez drobinek, efekt tafli, świetnie odbija światło, jestem w nim zakochana! Utrzymuje sie bardzo długo na twarzy! Cena super. Na pewno kupię inne kolory, a i na zapas Celebrytkę, choć jedno opakowanie starczy na bardzooo bardzo długo! Idealny w komplecie z pędlem t109. (Dodano 18.05.2017)
Rewelacja! Review by Joanna
Cena
Jakość
Rozswietlacz idealny! Daje piękną, idealną taflę rozświetlenia. Rozświetlenia właśnie, a nie błysku, ponieważ daje on efekt elegancki, tzw. glow (co nie znaczy ze jest to rozświetlenie delikatne), a nie chamskiego błysku z brokatem, ktory z daleka krzyczy "o, tu mam rozswietlacz". Celebrytka przyszła do mnie dzien pózniej niz słynna Becca i oslodzila moje rozczarowanie Beccą, ktora to jak dla mnie daje sztuczny błysk z drobinkami, drobnymi, ale jednak drobinkami. Tafla rozświetlenie to Celebrytka :) (Dodano 26.04.2017)
piękny i delikatny Review by Alicja
Cena
Jakość
nie będę się rozpisywać, po prostu na pewno jeszcze kupie inne odcienie (Dodano 26.04.2017)
Czary mary Review by Monika
Cena
Jakość
Ten rozświetlacz kosztuje tylko 25zł?! Powiem tak...Mary Lou to przy tym nahalny brokat. Delikatny, ale jak trzeba "in your face" glow, czyli blask "do zbudowania". Taki jak lubię BEZ grama dużych brokatowych drobinek. Konsystencja boska- masełko. Nie podkreśla struktury skóry. Mam ochotę na pozostałe (Dodano 20.04.2017)
:) Review by Aleksandra
Cena
Jakość
Jest to mój ulubiony rozświetlacz. Zero drobinek, piękna tafla błysku. Przyszedł rozbity, ale posklejałam go alkoholem i używam z radością :) (Dodano 13.04.2017)
Rewelacyjna Review by Marta
Cena
Jakość
Celebrytka daje efekt "flawless"! Cudowny rozświetlacz. Długo już bawię się makijażem, jednak bałam się używać rozświetlaczy ze względu na miejscowo przetłuszczającą się skórę. Okazało się, że nie ma się czego bać! Można łatwo stopniować efekt - od subtelnego, zdrowego błysku do mokrej tafli. (Dodano 26.03.2017)
ładna Review by ANGELIKA
Cena
Jakość
kremowa, subtelna tafla. polecam (Dodano 24.03.2017)

Produkty 1 do 10 z 15

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się