Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

Rozświetlacz GlamPOP "CELEBRYTKA"

Rozświetlacz GlamPOP "CELEBRYTKA"

Dostępność: W magazynie

25,00 zł
LUB
Jakość
Cena
25 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 25

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
jest przepiękny, ale nie jest dla mnie Review by Anna
Cena
Jakość
tworzy przepiękną taflę bez żadnych drobinek, ale spodziewałam się chłodniejszego koloru, na zdjęciu wygląda ok, ale na żywo jest to totalne złoto, w którym nie czuję się dobrze, polecam fankom ciepłych odcieni ???? (Dodano 19.09.2017)
Genialny! Review by Daria
Jakość
Cena
Genialny rozświetlacz, który jako jedyny z wszystkich które miałam daje tafle! Zawsze używałam złotych rozświetlaczy, więc gdy użyłam celebrytki miałam wrażenie że jest odcieniem chłodnym, ale rzeczywiście jest po prostu neutralny. Odkąd go dostałam z całego makijażu czekam aż będę mogła go użyć i mieć piękną taflę światła, którą zawsze chciałam! Używam go nie tylko do policzków, ale też na powieki, wygląda pięknie. Tak chce go używać, że nawet nakładam go na łuk brwiowy, a kiedyś tego nigdy nie robiłam. Polecam!! :) (Dodano 21.08.2017)
Piękny!!! Review by AnMaz
Jakość
Cena
Zgodny z opisem - beżowy, naturalny kolor. Tworzy piękną ciepłą taflę subtelnego błysku. Polecam! (Dodano 18.08.2017)
celebrytka Review by Urszula
Jakość
Cena
Hania w filmiku wspominała, że celebrytka jest "najlżejsza" w efekcie, z tego pierwszego tria posiadam dwa odcienie Jupitera i właśnie celebrytkę - jest to czysta tafla błysku, przepiękna! Jupiter zaś jest dużo suptelniejszy, taki dzienniaczek. Uwielbiam oba! (Dodano 15.08.2017)
piękna tafla Review by Nora
Jakość
Cena
Rozświetlacz tworzy przepiękną tafle bez żadnych drobinek, kolor bardzo uniwersalny i piękny. Jedyna wada to to że bardzo się sypie, ale niezbyt mi to przeszkadza przy takim efekcie. (Dodano 08.08.2017)
Najlepszy Review by Oliwia
Jakość
Cena
Piękny rozświetlacz który daje cudowną taflę na naszych kościach jarzmowych, nie ma nachalnych drobinek, ostatnimi czasy mój ulubieniec !
Nie rozstaję się z nim na krok :) (Dodano 31.07.2017)
Cudo! Review by Agnieszka
Jakość
Cena
Zawsze podchodziłam dosyć sceptycznie do rozświetlaczy bo albo dawały zbyt przesadzony efekt albo wyglądały jak brokat! Ale "CELEBRYTKA" to jest to czego szukałam. Piękny odcień dający świetlistą taflę, a efekt można stopniować co jest dla mnie najważniejsze! Polecam! (Dodano 11.07.2017)
Przepiękny i uniwersalny Review by Karolina
Jakość
Cena
Zakochałam się w tej celebrytce. Piękny, uniwersalny kolor i mocne rozświetlenie bez nachalnych drobinek.
Uwielbiam mieszać ją z duraline - przypomina wówczas wykończeniem mojego ulubieńca wszechczasów, mac colour base. Taką mieszankę nakładam pod korektor pod oczy i na podkład w wybranych miejscach, uzyskując przecudowny, naturalny glow. Kocham ten efekt!
Testowałam już chyba dziesiątki rozświetlaczy, od najtańszych po najdroższe. Żaden z nich, oprócz wspomnianego maca, nie umywa się do celebrytki. (Dodano 06.07.2017)
Efekt tafli bez widocznych drobinek Review by Anna
Jakość
Cena
Produkt pięknie rozświetla cerę, daje efekt tafli, utrzymuje się na skórze cały dzień. (Dodano 29.06.2017)
Mój pierwszy Review by Anna
Jakość
Cena
Nigdy nie miałam żadnego rozświetlacza, ale chyba zrozumiałam, o co cały szał. :) Celebrytka składa się z maluteńkich drobinek, dających na policzku piękny efekt nienachalnego blasku. (Dodano 23.06.2017)

Produkty 1 do 10 z 25

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się