Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

Rozświetlacz GlamPOP "CELEBRYTKA"

Rozświetlacz GlamPOP "CELEBRYTKA"

Dostępność: W magazynie

25,00 zł
LUB
Jakość
Cena
19 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 19

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Cudo! Review by Agnieszka
Cena
Jakość
Zawsze podchodziłam dosyć sceptycznie do rozświetlaczy bo albo dawały zbyt przesadzony efekt albo wyglądały jak brokat! Ale "CELEBRYTKA" to jest to czego szukałam. Piękny odcień dający świetlistą taflę, a efekt można stopniować co jest dla mnie najważniejsze! Polecam! (Dodano 11.07.2017)
Przepiękny i uniwersalny Review by Karolina
Cena
Jakość
Zakochałam się w tej celebrytce. Piękny, uniwersalny kolor i mocne rozświetlenie bez nachalnych drobinek.
Uwielbiam mieszać ją z duraline - przypomina wówczas wykończeniem mojego ulubieńca wszechczasów, mac colour base. Taką mieszankę nakładam pod korektor pod oczy i na podkład w wybranych miejscach, uzyskując przecudowny, naturalny glow. Kocham ten efekt!
Testowałam już chyba dziesiątki rozświetlaczy, od najtańszych po najdroższe. Żaden z nich, oprócz wspomnianego maca, nie umywa się do celebrytki. (Dodano 06.07.2017)
Efekt tafli bez widocznych drobinek Review by Anna
Cena
Jakość
Produkt pięknie rozświetla cerę, daje efekt tafli, utrzymuje się na skórze cały dzień. (Dodano 29.06.2017)
Mój pierwszy Review by Anna
Cena
Jakość
Nigdy nie miałam żadnego rozświetlacza, ale chyba zrozumiałam, o co cały szał. :) Celebrytka składa się z maluteńkich drobinek, dających na policzku piękny efekt nienachalnego blasku. (Dodano 23.06.2017)
Idealny! Review by Patrycja
Cena
Jakość
Najlepszy rozświetlacz jaki miałam. Nie zamienię go na inny :) (Dodano 16.06.2017)
Rewelacja Review by Aleksandra
Cena
Jakość
Kocham ten rozświetlacz, mam od grudnia (zatem pół roku) i od tego czasu nie użyłam żadnego innego posiadanego przeze mnie tego typu produktu. Celebrytka daje efekt pięknej tafli, nie ma w nim drobinek, a przy tym jego neutralny kolor sprawia, że pasuje każdej osobie i do każdego makijażu. Cudo, cudo, cudo, a poza tym starczy na wieki. (Dodano 05.06.2017)
Rewelacja Review by Aleksandra
Cena
Jakość
Kocham ten rozświetlacz, mam od grudnia (zatem pół roku) i od tego czasu nie użyłam żadnego innego posiadanego przeze mnie tego typu produktu. Celebrytka daje efekt pięknej tafli, nie ma w nim drobinek, a przy tym jego neutralny kolor sprawia, że pasuje każdej osobie i do każdego makijażu. Cudo, cudo, cudo, a poza tym starczy na wieki. (Dodano 05.06.2017)
Cudowny! Review by Karolina
Cena
Jakość
Cudowny rozświetlacz, bez drobinek, efekt tafli, świetnie odbija światło, jestem w nim zakochana! Utrzymuje sie bardzo długo na twarzy! Cena super. Na pewno kupię inne kolory, a i na zapas Celebrytkę, choć jedno opakowanie starczy na bardzooo bardzo długo! Idealny w komplecie z pędlem t109. (Dodano 18.05.2017)
Rewelacja! Review by Joanna
Cena
Jakość
Rozswietlacz idealny! Daje piękną, idealną taflę rozświetlenia. Rozświetlenia właśnie, a nie błysku, ponieważ daje on efekt elegancki, tzw. glow (co nie znaczy ze jest to rozświetlenie delikatne), a nie chamskiego błysku z brokatem, ktory z daleka krzyczy "o, tu mam rozswietlacz". Celebrytka przyszła do mnie dzien pózniej niz słynna Becca i oslodzila moje rozczarowanie Beccą, ktora to jak dla mnie daje sztuczny błysk z drobinkami, drobnymi, ale jednak drobinkami. Tafla rozświetlenie to Celebrytka :) (Dodano 26.04.2017)
piękny i delikatny Review by Alicja
Cena
Jakość
nie będę się rozpisywać, po prostu na pewno jeszcze kupie inne odcienie (Dodano 26.04.2017)

Produkty 1 do 10 z 19

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się