Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

róż do policzków GlamCHEEK "KREMOWA BRZOSKWINIA"

róż do policzków GlamCHEEK "KREMOWA BRZOSKWINIA"

Dostępność: W magazynie

25,00 zł
LUB
Jakość
Cena
8 recenzja(i)

Recenzje klientów

8 produkt(ów)

na stronę
Super :) Review by Aleksandra
Cena
Jakość
Moim ulubieńcem jest "Panna młoda" ale po ten też staram się dość często sięgać a nawet mieszać go odrobinkę ze wspomnianą "Panną młodą". Podoba mi się świeżość jaką nadaje skórze :) Polecam :) (Dodano 15.08.2017)
Universum :) Review by Katarzyna
Cena
Jakość
Fajny, jasny, ciepły trzyma się długo! To ważne !
Dla mnie codzienniak i już! (Dodano 14.08.2017)
Wspaniały róż! Review by Paulina
Cena
Jakość
Róż jest naprawdę wspaniały, kolor który pasuje do opalonej skóry. Długo się trzyma i nie można sobie nim zrobić krzywdy przy czym można go stopniować. (Dodano 27.07.2017)
Piękny Review by Małgorzata
Cena
Jakość
Kupiłam ten odcień, ponieważ wydawał mi się równie uniwersalny co ,,Panna Młoda", na którą niestety się nie załapałam. Przepięknie ożywia makijaż, jest taki lekki i świeży. Super na sezon wiosna/ lato. Kolor będzie pasował każdemu, więc szczerze polecam ten odcień każdej niezdecydowanej jaki odcień wybrać. (Dodano 25.05.2017)
Fajnie,ale jednak nie. Review by Dorota
Cena
Jakość
Róż jest piękny. Nadaje pięknego rozświetlenia,młodzieńczości,dziewczęcości. Jest to róż na równi z panną młodą, który można brać w ciemno i pasuje do niemal każdego makijażu. Zachwycałam się do czasu na różu nie pojawiła się tak jakby dziwna żółtawa plama. Wygląda to jakby coś się stało z pigmentem. Może został źle wymieszany,czy coś. Róż,mimo ,że do wymiany to i tak kupię kolejny. (Dodano 19.03.2017)
soczysta brzoskwinka Review by ania1402-a1
Cena
Jakość
Posiadam juz inne odcienie i z kazdego jestem bardzo zadowolona Ten kolor nadaje policzkom milego ocieplenia Uwielbiam ich konsystencje Bardzo milo sie je naklada Kolor utrzymuje sie caly dzien (Dodano 09.03.2017)
Subtelny Review by Agata
Cena
Jakość
Ten róż dodaje skórze młodzieńczego wyglądu, pięknie wygląda przy bardzo minimalistycznym dziennym makijażu. Dodaje twarzy tego czegoś, co można nazwać "wewnętrznym blaskiem" pomimo, iż jest matowy, nie jest suchy, ma satynowe, "miękkie" wykończenie. (Dodano 03.03.2017)
Piękny róż Review by Agnieszka
Cena
Jakość
Róż jest przepiękny, trudno z nim przesadzić, ładnie się blenduje i jest satynowy, nie daje suchego pudrowego efektu, twarz wygląda naturalnie i korzystnie. Kolor jest cudowny, bardziej żywy w rzeczywistości niż na zdjęciu. Polecam. (Dodano 26.01.2017)

8 produkt(ów)

na stronę

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się