Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

pędzel GlamBRUSH T100 - nowa linia

pędzel GlamBRUSH T100 - nowa linia

Dostępność: W magazynie

55,00 zł
LUB
Cena
Jakość
18 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 18

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
super Review by Nora
Jakość
Cena
Super pędzel do nakładania pudru na całą twarzy. Jest hiper mięciutki i nic się z nim nie dzieje. Żaden włosek nie wypadł, nie odkształca się. Polecam (Dodano 08.08.2017)
MÓJ IDEAŁ Review by karolina
Jakość
Cena
UWIELBIAM TEN PĘDZEL ZA JEGO KSZTAŁT , JAKOŚĆ JEST REWELACYJNA. JEST PO PROSTU IDEALNY DO PUDRU.MOGŁABYM SIĘ NIM MALOWAĆ " MYZIAĆ"GODZINAMI. (Dodano 03.08.2017)
Najlepszy ! Review by Iga
Jakość
Cena
Po prostu najlepszy pędzel do pudru. Uwielbiam, uwielbiam ! Mogłabym wszystkie, które mam zamienić tylko na ten jeden. Polecam ! (Dodano 01.08.2017)
Świetny Review by Alicja Piekny las
Jakość
Cena
Świetny pędzel codzienne nakładanie pudru stało sie przyjemnością. (Dodano 29.07.2017)
Ulubieniec Review by Katarzyna
Jakość
Cena
Uwielbiam ten pędzel za idealny rozmiar, mięciutkie włosie, cudowne rozprowadzanie produktu na twarzy, superłatwą pielęgnację. Nie lubię go tylko za cenę. ale i tak kupilam i uwielbiam :) (Dodano 18.05.2017)
Przyjemny pędzel Review by Aleksandra
Jakość
Cena
Pędzel faktycznie bardzo milusi, duży a więc wygodny do pudru. Moim zdaniem ma jednak odrobinę zbyt długie i mało zbite włosie - jak dla mnie zbyt delikatnie nakłada puder, jest zbyt elastyczny. Ale jakościowo i wyglądowo to mistrzostwo :) (Dodano 11.05.2017)
Wspaniały Review by Amanda
Jakość
Cena
świetny i mega miękki (Dodano 07.05.2017)
Cudo Review by Justyna
Jakość
Cena
Wszystkie pędzle są super ale ten oraz T110 to jakaś miazga!Tak miękkie że chciałoby się poprostu tak siedzieć i tylko miziać a co do nakładania produktu to oba spisują sie rewelacyjnie (Dodano 03.05.2017)
Świetny Review by Natalia
Jakość
Cena
Idealny puchacz do pudrowania całej twarzy. Jakość super! (Dodano 29.04.2017)
Boski Review by Jagoda
Jakość
Cena
Nic dodać nic ująć. Pędzel jest idealny. Mięciutki, PRZEPIĘKNY. Co w nim też bardzo fajne to nawet nie trzeba strzepywac pudru bo idealnie nakłada puder. No cudo. Zakochałam się w tych pedzlach (Dodano 25.04.2017)

Produkty 1 do 10 z 18

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się