Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

pędzel GlamBRUSH T100 - nowa linia

pędzel GlamBRUSH T100 - nowa linia

Dostępność: Brak w magazynie

55,00 zł
Jakość
Cena
18 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 18

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
super Review by Nora
Cena
Jakość
Super pędzel do nakładania pudru na całą twarzy. Jest hiper mięciutki i nic się z nim nie dzieje. Żaden włosek nie wypadł, nie odkształca się. Polecam (Dodano 08.08.2017)
MÓJ IDEAŁ Review by karolina
Cena
Jakość
UWIELBIAM TEN PĘDZEL ZA JEGO KSZTAŁT , JAKOŚĆ JEST REWELACYJNA. JEST PO PROSTU IDEALNY DO PUDRU.MOGŁABYM SIĘ NIM MALOWAĆ " MYZIAĆ"GODZINAMI. (Dodano 03.08.2017)
Najlepszy ! Review by Iga
Cena
Jakość
Po prostu najlepszy pędzel do pudru. Uwielbiam, uwielbiam ! Mogłabym wszystkie, które mam zamienić tylko na ten jeden. Polecam ! (Dodano 01.08.2017)
Świetny Review by Alicja Piekny las
Cena
Jakość
Świetny pędzel codzienne nakładanie pudru stało sie przyjemnością. (Dodano 28.07.2017)
Ulubieniec Review by Katarzyna
Cena
Jakość
Uwielbiam ten pędzel za idealny rozmiar, mięciutkie włosie, cudowne rozprowadzanie produktu na twarzy, superłatwą pielęgnację. Nie lubię go tylko za cenę. ale i tak kupilam i uwielbiam :) (Dodano 18.05.2017)
Przyjemny pędzel Review by Aleksandra
Cena
Jakość
Pędzel faktycznie bardzo milusi, duży a więc wygodny do pudru. Moim zdaniem ma jednak odrobinę zbyt długie i mało zbite włosie - jak dla mnie zbyt delikatnie nakłada puder, jest zbyt elastyczny. Ale jakościowo i wyglądowo to mistrzostwo :) (Dodano 11.05.2017)
Wspaniały Review by Amanda
Cena
Jakość
świetny i mega miękki (Dodano 07.05.2017)
Cudo Review by Justyna
Cena
Jakość
Wszystkie pędzle są super ale ten oraz T110 to jakaś miazga!Tak miękkie że chciałoby się poprostu tak siedzieć i tylko miziać a co do nakładania produktu to oba spisują sie rewelacyjnie (Dodano 03.05.2017)
Świetny Review by Natalia
Cena
Jakość
Idealny puchacz do pudrowania całej twarzy. Jakość super! (Dodano 29.04.2017)
Boski Review by Jagoda
Cena
Jakość
Nic dodać nic ująć. Pędzel jest idealny. Mięciutki, PRZEPIĘKNY. Co w nim też bardzo fajne to nawet nie trzeba strzepywac pudru bo idealnie nakłada puder. No cudo. Zakochałam się w tych pedzlach (Dodano 25.04.2017)

Produkty 1 do 10 z 18

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się