Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

cień do powiek GlamSHADOWS "WIŚNIÓWKA"

cień do powiek GlamSHADOWS "WIŚNIÓWKA"

Dostępność: W magazynie

12,00 zł
LUB
Jakość
Cena
14 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 14

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Przepiękna wiśniowa czerwień Review by Małgorzata
Cena
Jakość
Jest to przepiękna wiśniowa czerwień - Haniu, poprosimy o beztalkową Żurawinę solo! :-) (Dodano 24.05.2017)
Mimo wszystko polecam ;) Review by Anna
Cena
Jakość
Lepiej nakładać go palcem, na pędzel prawie się nie nabiera. Kolor bardziej rabarbarowy, różowo- czerwony, niż wiśniowy, jednak nadal ładny :D szkoda ze jego tekstura należy akurat do tych bardziej "chropowatych" (Dodano 09.04.2017)
cudo Review by Karolina
Cena
Jakość
Mega modny kolor, super pigmentacja, moim zdaniem najlepiej nakładać go na mokro wtedy kolor jest taki jak w opakowaniu; nie osypuje się, dla mnie totalnie mega kolor! (Dodano 07.04.2017)
Świetny zakup! Review by Wiktoria
Cena
Jakość
Udało mi się dorwać Wiśniówkę na targach w Warszawie i jest po prostu fenomenalna - ma w sobie dużo więcej pigmentu niż cienie z Nabli czy Colour Pop, nie osypuje się tak jak tego typu cienie z The Balm. Zawsze, gdy mam zrobiony makijaż przy użyciu tego cienia jest dużo komplementów, że jak na czerwony to super się prezentuje na powiece. Utrzymuje się cały dzień przy użyciu Glitter Primera z NYX - gorąco polecam! (Dodano 27.03.2017)
Polecam Review by Aleksandra
Cena
Jakość
Ten kolor i jego pigmentacja dosłownie rozłożyły mnie na łopatki. Piękny, głęboki kolor. Nie jest to czysta czerwień, posiada w sobie nutkę różu. Bosko wygląda na powiekach. Powinien kosztować zdecydowanie więcej! (Dodano 24.03.2017)
Cudo Review by Justyna
Cena
Jakość
Przepiękny! (Dodano 18.03.2017)
Niezadowolona Review by Magdalena
Cena
Jakość
A ja jestem lekko rozczarowana tym kolorem, nie wiem czy mi się taki trafił czy wszystkie takie są, a spodziewałam się czegoś innego, ale kolor w rzeczywistości jest czerwony, na pewno nie taki jak na zdjęciu. Po roztarciu robi się wściekle czerwony, na pewno nie wiśniowy. (Dodano 16.03.2017)
Przypadłam Review by Renata
Cena
Jakość
Wow:-) miłość od pierwszego użycia. Ostatnio katuje go caly czas z czekoladowa różą. Cudownie wyglądają do niebieskich tęczówek. Polecam:-) (Dodano 15.03.2017)
Przypadłam Review by Renata
Cena
Jakość
Wow:-) miłość od pierwszego użycia. Ostatnio katuje go caly czas z czekoladowa różą. Cudownie wyglądają do niebieskich tęczówek. Polecam:-) (Dodano 15.03.2017)
Piękny :) Review by Izabela
Cena
Jakość
Zakochałam się ;-) Kolor jest cudowny! Jeszcze takiego nie miałam... Na oku wygląda jeszcze ładniej niż w opakowaniu-a już po spojrzeniu na niego byłam oczarowana :) (Dodano 13.03.2017)

Produkty 1 do 10 z 14

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się