Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

średni GlamBOX na 3 duże wkłady (pudry, róże, rozświetlacze)

średni GlamBOX na 3 duże wkłady (pudry, róże, rozświetlacze)

Dostępność: W magazynie

35,00 zł
LUB
Jakość
Cena
9 recenzja(i)

Recenzje klientów

9 produkt(ów)

na stronę
Polecam!!! Review by karolina
Cena
Jakość
Paletka/ box super.Jakość ok,lekka,pojemna. U mnie zmieściły się trzy kółeczka : puder,ocieplacz i róż.Gdy wyjadę na wakacje mam fajny zestaw w jednym miejscu.Polecam (Dodano 10.06.2017)
Polecam! Review by Karolina
Cena
Jakość
Paletka jest bardzo ładna, powiem nawet, że zdziwiłam się, że aż tak elegancko prezentuje się na żywo, zdjęcia nie oddają jej prawdziwego uroku. :) Jest zgrabna, dobrze wykonana, magnez dobrze trzyma, nie powinna się otworzyć na przykład podczas podróży. Jestem zadowolona z zakupu, na pewno to nie będzie moja jedyna paletka z Glam Shopu. :) (Dodano 08.05.2017)
Praktyczna Review by Anna
Cena
Jakość
Paletka zmieści dwa pudry i 5 cieni albo jeden puder i 9 cieni. Samych cieni co najmniej 13, 14 albo wejdą bardzo upchane, albo bardzo mało brakuje, żeby się zmieściły (ale wątpię, żeby została tak zaprojektowana), nie mam ich tyle, żeby sprawdzić na pewno. :)
Trochę mnie drażnią niezakryte szare tekturki przy okienku i magnesie. (Dodano 29.04.2017)
Super Review by Roksana
Cena
Jakość
Paletka super, przyda się na wyjazdach, bo jest kompaktowa i nie zajmie dużo miejsca w bagażu... dodatkowo pomieści wszystkie cienie i pudry które będą potrzebne.
Opakowanie solidnie wykonane i estetycznie wygląda. Solidny magnes, dobrze trzyma cienie. Polecam! (Dodano 30.03.2017)
bardzo fajna Review by ANGELIKA
Cena
Jakość
paleta ma świetny kształt. jest lekka i poręczna. jakość ok. (Dodano 14.03.2017)
Extra ! Review by Izabela
Cena
Jakość
Paleta jest na prawdę fajna. Solidnie wykonana. W podróż będzie idealna na zapakowanie podstawowych produktów które używam: bronzer, 2 cienie, róż. Polecam :-) (Dodano 13.03.2017)
Brawo Review by Magdalena
Cena
Jakość
Świetna paleta, idealnie mieści trzy "kółeczka", bardzo dobrze wykonana o i oczywiście brawa dla sklepu i kuriera za ekspresową dostawę :) (Dodano 10.03.2017)
Brawo Review by Magdalena
Cena
Jakość
Świetna paleta, idealnie mieści trzy "kółeczka", bardzo dobrze wykonana o i oczywiście brawa dla sklepu i kuriera za ekspresową dostawę :) (Dodano 10.03.2017)
super!!! Review by Majka
Cena
Jakość
Paleta przepiękna,idealnie mieszczą się w niej trzy roże,rozświetlacze bądż pudry.Dodatkowo brawa dla sklepu i kuriera-przesyłka dotarła do mnie ekspresem:) POLECAM (Dodano 10.03.2017)

9 produkt(ów)

na stronę

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się