Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

Paleta GlamBOX edycja II "STREFA KOMFORTU"

Paleta GlamBOX edycja II "STREFA KOMFORTU"

Dostępność: W magazynie

130,00 zł
LUB
Jakość
Cena
38 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 38

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
bardzo dobra paleta Review by Aleksandra
Cena
Jakość
Kolorystyka przypomina mi zoeve coco blend. Lubię ją za to iż ma mocniejszą pigmentacje niż zoevy. Paleta coco blend jest według mnie bardziej delikatniejsza. Balerina i lajkra to moje ulubione cienie będę ubolewać nad tym jak mi się skończą. Czekam teraz na bogini brązu - zapowiada się ciekawie paleta (podejrzewam że pigmentacja mnie nie zawiedzie). Haniu innych palet już nie kupuję czekam zniecierpliwością na twoje nowości bo mnie nie zawodzą cienie. Niezły masz zespół, który pracuje z tobą - ekipo tak dalej... (Dodano 15.08.2017)
bardzo dobra paleta Review by Aleksandra
Cena
Jakość
Kolorystyka przypomina mi zoeve coco blend. Lubię ją za to iż ma mocniejszą pigmentacje niż zoevy. Paleta coco blend jest według mnie bardziej delikatniejsza. Balerina i lajkra to moje ulubione cienie będę ubolewać nad tym jak mi się skończą. Czekam teraz na bogini brązu - zapowiada się ciekawie paleta (podejrzewam że pigmentacja mnie nie zawiedzie). Haniu innych palet już nie kupuję czekam zniecierpliwością na twoje nowości bo mnie nie zawodzą cienie. Niezły masz zespół, który pracuje z tobą - ekipo tak dalej... (Dodano 15.08.2017)
mega!!! Review by beata
Cena
Jakość
paletkę mam ok. 2 miesięcy i używam jej stale!!! jest genialna!!!! super pigmentacja!!! cienie extra się blendują i łączą ze sobą nie tworząc plam, makijaż wytrzymuje cały dzień w nienaruszonym stanie, cienie nie tracą na intensywności:-) Za każdym razem gdy jej użyje każdy mi się pyta co masz na oczach/??!!!
cudo!!! wielkie gratulacje Hania!!!!

no cóż.................znowu przepadłam zamówiłam teraz Boginie brązu i 6 pigmentów...... (Dodano 12.08.2017)
Świetna paleta Review by Sylwia
Cena
Jakość
Piękna paleta cieni do powiek. Kolory są bardzo przemyślane i w modnych odcieniach, które od razu, po zobaczeniu filmiku z prezentacją, mnie urzekły. Pigmentacja bardzo fajna, kolor można z łatwością budować, fajnie się blendują. Uwielbiam tę paletę i szczerze polecam! (Dodano 08.08.2017)
Bardzo dobra, ale.... Review by adriana
Cena
Jakość
Kupilam w promocyjnej cenie 99zl. Paleta jest swietna, jednak kolory bardzo zblizone do nie ktorych pojedynczych cieni dostepnych w ofercie. (Dodano 02.08.2017)
Cudowna Review by Oliwia
Cena
Jakość
Przepiękna paleta, cienie mają cudowny pigment, troszeczkę kruszą się kiedy nabieramy cień na pędzel ale nie przeszkadza to w użytkowaniu. Kolorystyka cudowna, piękne ciepłe odcienie :) (Dodano 30.07.2017)
Przepiękna paleta Review by Alicja Piękny las
Cena
Jakość
Aż zaparło mi dech jak Hania pokazała ta paletę na insta , kupiłam odrazu i zachwycam sie nią za każdym razem jak ja otwieram. (Dodano 28.07.2017)
Super ! Review by Patrycja
Cena
Jakość
Jestem pod wrażeniem jakości i pigmentacji cieni, rewelacja. Przepiękne kolory na co dzień. Polecam wszystkim ! (Dodano 05.07.2017)
miłość od pierwszego Obejrzenia:) Review by Magdalena
Cena
Jakość
Ta paletka urzekła nie po recenzji Hani na YouTubie , na stroie wyglądała równie świetnie , a na żywo Wow mam to samo zdanie :) ta paletka jest taka elegancka , kolory każdego mogę użyć na codzień , znajomi się wypytują mnie często o tą paletkę , pasuje bardzo dla Zielonych oczu:) super (Dodano 29.06.2017)
Ja jestem Zachwycona Review by Magdalena
Cena
Jakość
Gdy ujrzałam recenzje na YouTubie odrazu się zauroczyłąm , dobrej jakości zdjęcia na stronie jescze bardziej mnie przekonały , dobrze oddały wygląd tej paletki , oczy moje świeciły się patrząc na te kolory i ich jakość . Dostawa szybko zamawialam w piątek we wtorek paletka była już u mnie . Po otwarciu i ,, sprawdzeniu każdego z cieni moje zdanie się nie zmieniło Wow . poprostu good Job , na takie coś czekałam :) dzięki:) (Dodano 29.06.2017)

Produkty 1 do 10 z 38

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się