Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

Paleta GlamBOX edycja II "STREFA KOMFORTU"

Paleta GlamBOX edycja II "STREFA KOMFORTU"

Dostępność: W magazynie

130,00 zł
LUB
Jakość
Cena
18 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 18

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
perełka Review by Angelika
Cena
Jakość
Kiedy zobaczyłam premierowy filmik z tą paletką na yt stwierdziłam, że muszę ją mieć! Zestawienie kolorów oraz pigmentacja sprawiły, że oszalałam na punkcie tej paletki. Cienie dobrze sie blendują oraz utrzymują sie przez cały dzień. Na początku nie wiedziałam jak mam sie obchodzić z beztalkowcami, ale znalazłam na nie sposób i jestem zachwycona oraz bardzo często ich używam. " Błyszczyk" służy mi również jako rozświetlacz na kości policzkowe. Polecam!!
To mój pierwszy i na pewno nie ostatni zakup na Glam-shopie ;) (Dodano 19.04.2017)
Extra ❤ Review by Sylwia
Cena
Jakość
Najlepsza paleta jaką mam ❤ Kolory są super, cienie same się blendują. Ta paleta jest rewelacyjna, ja ją pokochałam od pierwszego spojrzenia ❤Haniu Gratuluję (Dodano 10.04.2017)
Mega Review by Edyta
Cena
Jakość
Naprawdę wspaniala paleta! Cienie trzymają się cały dzień. Bardzo fajnie się blendują, nie pozostawiają plam. Swietnie skomponowane odcienie. Beztalkowce, tak jak na kanale bylo mówione, są nieco inne w nakladaniu, ale jak się znajdzie na nie sposób (ja nakladam plaskim pedzelkiem) to super wyglądają na powiece. Polecam! (Dodano 09.04.2017)
w porządku Review by Aria
Cena
Jakość
beztalcowe największym rozczarowaniem ever, suche, znikają po 20 minutach od nałozenia, za duzo cieni błyszczących (Dodano 04.04.2017)
Piękne kolory i dobra jakość! Review by Anna
Cena
Jakość
Paleta zachwyciła mnie pięknem kolorów. Niektóre z nich nakładają się lepiej na mokro. Polecam, bo wyjątkowo dobrze wyglądają na powiekach, makijaż oczu świetni trzymał mi się cały dzień, nie wchodził w załamania, nie rolował się. Super! (Dodano 28.03.2017)
Marzenie! <3 Review by Ola
Cena
Jakość
To mój pierwszy zakup na glam-shop i na pewno nie ostatni! Mam wiele palet do oczu, począwszy od The balm do Zoevy i bez wahania mogę powiedzieć że "Strefa komfortu" jest najlepszą jaką miałam. Cienie nie zanikają między sobą, tak jak np. mam w palecie Zoevy. Pięknie się blendują, kolory można dokładać bez woli. Bardzo ważne jest to, że nie można sobie nią "zrobić krzywdy" :)! Cienie są dobrane tak, że można stworzyć co się chce z efektem wow! Makijaż na oku trzyma się cały dzień bez profesjonalnych baz, sama nakładałam na zwykły korektor Affinitone i trzymały się cały dzień. Serdecznie polecam wszystkim, nawet osobom początkującym :) (Dodano 27.03.2017)
Istne cudo! Review by Martyna
Cena
Jakość
Ta paleta to kosmos, jest ona moim pierwszym produktem z glam shopu i jestem nią oczarowana! Przepiękne kolory, pigmentacja jest na poziomie master, łatwość z jaką się nakłada kolory oraz blenduje jest po prostu niewiarygodna, nawet dla mnie- osoby której daleeeko do wysokiego poziomu w makijażu. Bez talkowce rewelacyjne- nakładam je pędzlem i nie mam żadnego problemu z tą nową formułą, której się trochę obawiałam. Z czystym sumieniem polecam, bo to POLSKI PRODUKT w rewelacyjnej cenie i jakości! BRAAAAAWO Hania ;) (Dodano 27.03.2017)
świetna paleta Review by Justyna
Cena
Jakość
Cienie cudowne,rewelacyjnie skomponowane kolory! Mam dużo innych palet ,ale ta już jest moją ulubioną! !! Cudo ! Naprawdę polecam! (Dodano 26.03.2017)
Bardzo dobra jakość i piękne kolory Review by Aleksandra
Cena
Jakość
Paletka jest dobrze skomponowana, można stworzyć tylko z jej pomocą kilka różnych makijaży, używam wszystkich cieni ( oprócz jednego ;) na razie jakoś się nie złożyło) i powiem, że są dobrej jakości. Cienie są miękkie, łatwo chwytają pędzel, pięknie się rozcierają i łączą z innymi, trwałość bardzo dobra, osypują się jak wszystkie inne cienie ( oprócz kremowych oczywiście ;)))) nie znam cieni, które się nie osypują. Cena jest bardzo dobra jak na tę jakość, jest to cena cieni z Inglota, które wg mnie są o wiele gorsze.Opakowanie jest proste, lekkie, ja przykładam niewielką wagę do opakowania, nie chcę aby było zbyt cieżkie i masywne bo to utrudnia przechowywanie, tutaj mamy cieniutką, lekką paletkę. Ogromny plus za nazwy cieni i ich wpisanie w paletkę ( nazwy numerki to wg mnie nieporozumienie, wszyscy się w nich gubią). (Dodano 26.03.2017)
Świetna Review by Aleksandra
Cena
Jakość
Rozważałam zakup między nią a Zoevą Cocoa Blend. Zdecydowałam się na Glambox, ponieważ kolory wydały mi się bardziej urozmaicone i uniwersalne. I nie żałuję zakupu. Piękne odcienie, można wykonać zarówno dzienny jak i wieczorowy makijaż. Świetnie się blendują i są idealnie napigmentowane. Talkowce są ciekawe w dotyku, pięknie wyglądają na oku. Opakowanie bardzo porządne, nazwy urocze. Jestem bardzo zadowolona. :) Paleta warta swoich pieniędzy. (Dodano 24.03.2017)

Produkty 1 do 10 z 18

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się