Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

Paleta GlamBOX edycja II "STREFA KOMFORTU"

Paleta GlamBOX edycja II "STREFA KOMFORTU"

Dostępność: W magazynie

130,00 zł
LUB
Cena
Jakość
43 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 43

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Cudo Review by Mariola
Cena
Jakość
Piekna paleta barw, super sie z nia pracuje. Cienie pięknie napigmentowane. Z calego serca polecam ???????? (Dodano 20.10.2017)
genialna Review by Beata
Jakość
Cena
Kolory przecudowne. Idealna paleta dla początkujących, ponieważ zawiera podstawowe kolory i minimalne szaleństwo :) (Dodano 14.09.2017)
Pięknei trwałe kolory Review by Zuzanna
Cena
Jakość
Zakupiłam zachęcona pozytywnymi recenzjami i dzięki filmom Hani na Youtube. Używam już trzeci tydzień i jestem bardzo zadowolona kolorami, intensywnością, tym jak kolory się mieszają na powiece. Codziennie wykonuję inny makijaż, w zależności od tego, na co najdzie mnie ochota :) Polecam gorąco do codziennego makijażu, na wyjścia, po prostu jest to paleta idealna na każdą okazję :) (Dodano 13.09.2017)
Piękna paleta Review by Dorota
Cena
Jakość
Bardzo uniwersalna paleta, neutralne beże i brązy i coś specjalnego w postaci trzech błyskotek ???? Piękna paleta cieni do powiek. Kolory są bardzo przemyślane i w modnych odcieniach. Bardzo udany zakup. Gratulacje Pani Haniu ???? (Dodano 12.09.2017)
Nie będzie to moja ulubiona paleta, ale jest dobra jakościowo Review by Anna
Jakość
Cena
Kupiłam chcąc wypróbować cienie z Glam shop. Szukałam jednocześnie palety na wyjazdy, która miałaby w sobie brązy i bordowowiśniowe cienie, które dobrze współgrają z moją szaroniebieską tęczówką. Po zapoznaniu się z tym co kryje się w bardzo lekkim tekturowym opakowaniu, stwierdzam,że paleta ma swoje dobre i słabe strony. Mam porównanie z takimi markami jak Zoeva, Affect czy The Balm oraz innymi. Na plus pigmentacja, powiedziałabym, że nawet odrobinę lepsza niż Cocoa Blend od Zoeva, ale gorsza niż Affect. Cienie bardzo ładnie się blendują, nie znikają na powiece, nie osypują się.Trwałość średnia. Nie znalazłam jeszcze swojego sposobu na beztalkowce, ale cienie "inne" specyficzne. Minusy- za mało matów (optymalnie byłoby pół na pół), bardzo brakuje jakiegoś ciemnego matowego brązu co sprawia,że dla mnie osobiście ''Strefa komfortu" wcale strefą komfortu nie jest, bo muszę wspomagać się jakąś inną paletą. Cienie są trochę suche i tempe, pomimo dobrej pigmentacji trzeba się trochę namachać żeby uzyskać ładny efekt. Konsystencje cieni i ich właściwości porównałabym do tych z The Balm. Podsumowując paleta jest dobrej jakości, ale nie jestem pewna czy jest warta wydania 130 zł. W swojej kosmetyczce plasuje ją za cieniami Zoeva i Affect i chyba na równi lub tuż za The Balm. (Dodano 22.08.2017)
bardzo dobra paleta Review by Aleksandra
Jakość
Cena
Kolorystyka przypomina mi zoeve coco blend. Lubię ją za to iż ma mocniejszą pigmentacje niż zoevy. Paleta coco blend jest według mnie bardziej delikatniejsza. Balerina i lajkra to moje ulubione cienie będę ubolewać nad tym jak mi się skończą. Czekam teraz na bogini brązu - zapowiada się ciekawie paleta (podejrzewam że pigmentacja mnie nie zawiedzie). Haniu innych palet już nie kupuję czekam zniecierpliwością na twoje nowości bo mnie nie zawodzą cienie. Niezły masz zespół, który pracuje z tobą - ekipo tak dalej... (Dodano 15.08.2017)
bardzo dobra paleta Review by Aleksandra
Jakość
Cena
Kolorystyka przypomina mi zoeve coco blend. Lubię ją za to iż ma mocniejszą pigmentacje niż zoevy. Paleta coco blend jest według mnie bardziej delikatniejsza. Balerina i lajkra to moje ulubione cienie będę ubolewać nad tym jak mi się skończą. Czekam teraz na bogini brązu - zapowiada się ciekawie paleta (podejrzewam że pigmentacja mnie nie zawiedzie). Haniu innych palet już nie kupuję czekam zniecierpliwością na twoje nowości bo mnie nie zawodzą cienie. Niezły masz zespół, który pracuje z tobą - ekipo tak dalej... (Dodano 15.08.2017)
mega!!! Review by beata
Jakość
Cena
paletkę mam ok. 2 miesięcy i używam jej stale!!! jest genialna!!!! super pigmentacja!!! cienie extra się blendują i łączą ze sobą nie tworząc plam, makijaż wytrzymuje cały dzień w nienaruszonym stanie, cienie nie tracą na intensywności:-) Za każdym razem gdy jej użyje każdy mi się pyta co masz na oczach/??!!!
cudo!!! wielkie gratulacje Hania!!!!

no cóż.................znowu przepadłam zamówiłam teraz Boginie brązu i 6 pigmentów...... (Dodano 12.08.2017)
Świetna paleta Review by Sylwia
Jakość
Cena
Piękna paleta cieni do powiek. Kolory są bardzo przemyślane i w modnych odcieniach, które od razu, po zobaczeniu filmiku z prezentacją, mnie urzekły. Pigmentacja bardzo fajna, kolor można z łatwością budować, fajnie się blendują. Uwielbiam tę paletę i szczerze polecam! (Dodano 08.08.2017)
Bardzo dobra, ale.... Review by adriana
Jakość
Cena
Kupilam w promocyjnej cenie 99zl. Paleta jest swietna, jednak kolory bardzo zblizone do nie ktorych pojedynczych cieni dostepnych w ofercie. (Dodano 03.08.2017)

Produkty 1 do 10 z 43

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się