Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

Paleta GlamBOX edycja II "STREFA KOMFORTU"

Paleta GlamBOX edycja II "STREFA KOMFORTU"

Dostępność: W magazynie

130,00 zł
LUB
Jakość
Cena
28 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 28

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Plusy i minusy Review by Ewelina
Cena
Jakość
Uwielbiam cienie Glam i powoli dążę do tego, by mieć je wszystkie :)
Nad tą paletką zastanawiałam się długo, aż w końcu przekonała mnie promocja 99 zł.
Plusy wg mnie:
+ świetne kolory w jednej palecie
+ super maty
+ paletka jest bardzo ładna i estetyczna
+ kolor Lajkra jest absolutnie boski
Minusy wg mnie:
- kolory są świetne, aczkolwiek dla posiadaczki większości cieni Glam stają się one powoli nie tyle powtarzalne, ale bardzo do siebie zbliżone. Jednakże, tak jak już wspomniałam osobiście mam ich naprawdę dużo (a i tak chcę więcej). Jako paletka jedyna, uzupełniająca - będzie świetna.
- nie znalazłam jeszcze dla siebie sposobu na cienie beztalkowe. Są ok, ale nie to co obiecują swatche. Może muszę poczekać na obiecany klej.
- brakuje lusterka. To dla mnie największy minus. Albo powinno być lusterko, albo paleta powinna być taka jak w pierwszej edycji.
- kolor Błyszczyk sam w sobie jest ładny, ale do tej palety mi nie pasuje. Do pozostałych cieni w palecie jako kolor rozświetlający bardziej pasowałby taki wpadający w ciepłe, złote tony (Błyszczyk jest bardziej różowawy) (Dodano 18.06.2017)
Świetna paleta Review by Aleksandra
Cena
Jakość
Udało mi się ją złapać na promocji za 99 zł. No i oczywiście jak się spodziewałam pracuje się z nią świetnie. Odjęłam 1 gwiazdkę za beztalkowce... Kurczę. Może jeszcze coś się zmieni, ale ja z nimi pracować nie umiem. Nakładam tylko palcem na to co "stworzę" wcześniej, żeby ładnie błyszczały. Mam pędzel, który Hania do nich polecała i widziałam w filmie z rozdaniem tej palety jak pięknie się ta żurawina nim nakłada na makijaż, ale za kija mi to tak nie wychodzi. Nie chcą mi się tak trzymać idealnie, tam gdzie przyłożę. A oczy mam małe i nie bardzo mam gdzie to porozcierać ;p
Paleta też nie jest moją codzienną teraz, ale myślę ze będzie na jesień-przewaga kolorów jesiennych liści :D
No i jeszcze ciutkę brakuje mi jakiegoś naprawdę ciemnego koloru do przyciemnienia lini rzęs czy kącika, bo wiśnie w czekoladzie to częściej mój "środkowy kolor" . No ale wtedy wspieram się jakimś cieniem z poza palety.
Nie jestem makijażystką, używam dla siebie, takie są moje odczucia :) (Dodano 12.06.2017)
Świetna jakość, świetna kolorystyka. Review by Katarzyna
Cena
Jakość
Używam tej palety już ponad miesiąc. Cienie są świetnie napigmentowane, blendują się jak marzenie. Utrzymują się bardzo długo, przetrwały całonocną imprezę bez znaczącej zmiany intensywności. Lajkra wymiata w makijażu dziennym i jest świetna do rozcierania pozostałych. A beztalkowce są po prostu niesamowite, jeśli da się im szansę :). (Dodano 04.06.2017)
Rewelacyjna paleta! Review by Sylwia
Cena
Jakość
Od razu zaznaczam, że do mam porównanie z paletami Zoeva (Naturally Yours, Cocoa Blend, Carmel Melange) oraz The Balm, (The Nude Dude), czyli umówmy się- niezłymi jakościowo produktami. Ta paleta bije na głowę wszystkie przeze mnie testowane. Poniżej dlaczego:
1. W „Strefie Komfortu” nie ma kolorów przypadkowych i niepasujących do pozostałych- ilość kombinacji jest naprawdę ogromna.
2. Mnogość wykończeń oraz stosunkowo nieduża ilość cieni typowo matowych, za którymi ja osobiście nie przepadam jakoś specjalnie, ale wiadomo, to kwestia indywidualna.
3. Pierwsza paleta, w której każdy cień pięknie współgra z moją zieloną tęczówką.
4. Cienie bezkalkowe, które co prawda trzeba nauczyć się nakładać, ale jak już się ogranie temat to efekt jest NIESAMOWITY ♥
5. Last but not least- cienie są świetne jakościowe i super się nimi pracuje.
Polecam serdecznie, naprawdę świetna robota Haniu!
(Dodano 22.05.2017)
rewelacja !! Review by Agnieszka
Cena
Jakość
Pierwszy raz mam do czynienia z paletą papierową. Od razu na wstępie powiem, że dla mnie to duży plus. Maluję się na stojąco, trzymając paletę w jednej ręce, jestem po operacji nadgarstka i powiem, że po prostu świetnie mi się ją trzyma. Jest idealnej wielkości plus jest lekka. Co do cieni. Bardzo ładnie napigmentowanę, piękne kolory. Jeszcze trochę się z nimi oswajam i uczę się malować, ale jestem zadowolona. Myślę Haniu, że jak będę chciała kupić jakieś cienie to szybciej wrócę na Twoją stronę niż do drogieri.

Pozdrawiam (Dodano 19.05.2017)
o Boziu jakie cudowne kolorki i pigmentacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szok warta swojej ceny !!!!!! Review by Agnieszka
Cena
Jakość
kolory wprost cudowne do mojej zielonej teczówki..... zastanawiam się czemu tak długo zwlekałam z jej zakupem .... brawo dla Hani (Dodano 17.05.2017)
Moje ulubione cienie:) Review by Karolina
Cena
Jakość
Na początku byłam sceptycznie nastawiona, ale po dłuższym czasie użytkowania mogę śmiało stwierdzić że cienie są rewelacyjne, nie miałam jeszcze cieni które tak długo i w idealnym stanie pozostają na powiece przez cały dzień chowają się przy niej inne markowe cienie:) Kolory są piękne. Czekam na następne palety:) (Dodano 08.05.2017)
Warto Review by Maja
Cena
Jakość
Kiedy ją zobaczyłam, to pierwsze co pomyślałam: "Nie, nie kupię, mam przecież Cocoa Blend, więc bez sensu". No, ale w końcu się złamałam :) I jakie wnioski? Było warto, bo paletka, jest ładnie skomponowana, rzeczywiście komfortowa w codziennym stosowaniu i polubiłam ją. Co do nieuniknionego porównania z Cocoa Blend: jakość obydwu- dobra; kolory- ta sama tonacja, ale różne cienie, powiedziałabym, że wręcz się uzupełniają, bez powtarzania wykończeń i kolorów (polecam przyłożenie ich do siebie, zarówno osobno, jak i razem, tworzą przyjemną całość). Tzn jest jeden wyjątek- na 20 (łącznie) cieni niemal identyczne dla mnie są żurawina i warm notes, zaś nieco do siebie zbliżone: karmelek i pure ganache. Zatem posiadaczki Cocoa Blend, bez obaw, w Strefie komfortu znajdziecie ku swojej radości m.in cudne szare rodzynki, piękną gorzką herbatę, lekko żółtawą wanilię, dobre wiśnie w czekoladzie i uniwersalny błyszczyk! Polecam spróbować. (Dodano 03.05.2017)
Cudowne są! Review by Beata
Cena
Jakość
Powiem krótko: "Cienie petarda" Cóż się będę rozpisywać. Wszystko co myślę o tej paletce zostało już napisane przez inne zadowolone posiadaczki. Dodam tylko że odcień "Błyszczyk" jest to dla mnie najpiękniejszy rozświetlający cień jaki widziałam. Miodzio... Pozostałe cienie również wyjątkowe! Każdy jest niepowtarzalny...Uległam! Kupiłam! Nie żałuję! Cieszę się w palecie jak małe dziecko! Polecam w 100% jeśli ktoś ma wątpliwości czy warto kupić. Brać w ciemno!!! (Dodano 03.05.2017)
Cudowne są! Review by Beata
Cena
Jakość
Powiem krótko że robią wrażenie. Również uległam pokusie żeby kupić i nie żałuję. Cieszę się w nich jak małe dziecko. Kolor "Błyszczyk" jest to najpiękniejszy rozświetlający kolor jaki widziałam. Miodzio... (Dodano 03.05.2017)

Produkty 1 do 10 z 28

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się