Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

pędzel GlamBRUSH PRO2

pędzel GlamBRUSH PRO2

Dostępność: W magazynie

Normalna cena: 89,00 zł

Cena promocyjna: 65,00 zł

LUB
Cena
Jakość
8 recenzja(i)

Recenzje klientów

8 produkt(ów)

na stronę
polecam! Review by EWELINA
Cena
Jakość
Teraz to mój ulubiony pędzel do bronzera, bardzo miękki, delikatny i pomocny przy szybkim porannym makijażu. (Dodano 04.10.2017)
Uwielbiam Review by Dorota
Cena
Jakość
Do szybkiego ocieplania twarzy ....mięciutkie cudeńko i świetna jakość (Dodano 19.09.2017)
Idealny Review by Marta
Jakość
Cena
Ten pędzel w połączeniu z Nars Laguna to zestaw idealny do ocieplania twarzy. Pędzel jest bardzo mięciutki i elastyczny. Polecam (Dodano 27.07.2017)
Idealny Review by Marta
Jakość
Cena
Ten pędzel w połączeniu z Nars Laguna to zestaw idealny do ocieplania twarzy. Pędzel jest bardzo mięciutki i elastyczny. Polecam (Dodano 27.07.2017)
Super Review by Joanna
Jakość
Cena
Swietny pędzel do ocieplania twarzy,bardzo mięciutki, polecam (Dodano 25.07.2017)
Bardzo dobry pędzel Review by Aneta
Jakość
Cena
Super pędzel, mięciutki z gęstym włosiem, świetnie się sprawdza do pudrowania, ale również szybkiego ocieplania twarzy. (Dodano 22.06.2017)
Cudo Review by Agata
Jakość
Cena
Pędzel jest cudowny. Miękki i puszysty. Doskonały do pudru. Przełożenie jakości do ceny? No cóż, za taką jakość powinien być droższy ;) (Dodano 09.06.2017)
Cudo Review by Agata
Jakość
Cena
Pędzel jest cudowny. Miękki i puchaty, doskonały do pudru. Przełożenie jakości do ceny? No cóż, za taką jakość powinien być dłuższy ;) (Dodano 09.06.2017)

8 produkt(ów)

na stronę

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się