Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

GlamGLUE - Klej do cieni (baza pod cienie)

GlamGLUE - Klej do cieni (baza pod cienie)

Dostępność: W magazynie

20,00 zł
LUB
Cena
Jakość
20 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 20

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Bardzo gorąco polecam :) Review by Paulina
Cena
Jakość
Bardzo fajny produkt, który "trzyma" pigment na powiece, zabobiegajćc jego osypywaniu się w ciągu dnia :) (Dodano 06.09.2017)
Super! Review by Aleksandra
Cena
Jakość
Hit! Klej działa rewelacyjnie na pigmenty jak i na cienie w zwykłej, prasowanej formule! Nie umiem bez niego już żyć :D Zero wałkowania się w załamaniu! Makijaż wygląda rewelacyjnie przez długie godziny! Plus gigant :D (Dodano 02.09.2017)
Super Review by Martyna
Cena
Jakość
Strzał w dziesiątkę.Klej świetnie trzyma każdy sypki cień.Mój dzisiejszy makijaż nadal utrzymuję się bez zarzutu.A kolor cieni podbija się pięknie.
(Dodano 30.08.2017)
super Review by Monika
Jakość
Cena
Najlepsza baza jakiej uzywalam, idealnie podbija intensywnosc cieni, idealna do duchromow, dodatkowo przedluza bardzo trwalosc cieni na powiece, bardzo latwa w uzyciu, nakladam niewielka ilosc palcem, potem nanosze cien pedzlem - niesamowicie latwo przykleja sie wtedy do powieki i trwa w niewzruszonym stanie ponad 10 godzin. Cena smiesznie niska za taka jakosc. (Dodano 26.08.2017)
super Review by Monika
Jakość
Cena
Najlepsza baza jakiej uzywalam, idealnie podbija intensywnosc cieni, idealna do duchromow, dodatkowo przedluza bardzo trwalosc cieni na powiece, bardzo latwa w uzyciu, nakladam niewielka ilosc palcem, potem nanosze cien pedzlem - niesamowicie latwo przykleja sie wtedy do powieki i trwa w niewzruszonym stanie ponad 10 godzin. Cena smiesznie niska za taka jakosc. (Dodano 26.08.2017)
Moc Review by Edyta
Jakość
Cena
W końcu jest coś, co porządnie trzyma cienie i pigmenty na powiece przez cały dzień. Świetny produkt i coś przeczuwam, że mega wydajny, bo wystarczy ciuteczka :) (Dodano 20.08.2017)
Hardkor Review by Katarzyna
Jakość
Cena
Miałam w swojej kolekcji sporo cieni słabej jakości a przy pomocy glamglue nabrały zupełnie innego wymiaru. Cienie wyglądają pięknie i są nie do zdarcia. Polecam ❤ (Dodano 19.08.2017)
Bardzo skuteczna baza Review by Katarzyna
Jakość
Cena
Glam Glue jest dobrą alternatywą do żelu do brokatu z firmy Kryolan, z czego ma dodatkową przewagę - nie tworzy sztywnej skorupki na powiece. Bardzo dobrze wzmacnia pigmentację cieni oraz pigmentów. Bardzo lubię nakładać go zarówno na powiekę, jak i częściowo na palec/pędzel, którym zamierzam aplikować produkt. Według mnie Glam Glue ma tylko dwie wady - nie jest to produkt wodoodporny oraz nie podoba mi sie opakowanie - wyciskana tubka byłaby o wiele bardziej higieniczna. Polecam, jeżeli chcecie ze swoich cieni i pigmentów wydobyć 100% potencjału :) (Dodano 12.08.2017)
Rewelacja Review by Karolina
Jakość
Cena
Miałam duże oczekiwania wobec tego kleju - spełnił wszystkie. Pięknie prezentują i trzymają się na nim pigmenty, brokat, cienie duochrome czy zwykłe satyny. Możliwość bezproblemowej aplikacji na nałożone już cienie daje mnóstwo możliwości, to jest po prostu inny level makijażowy. Hit, rewelacja, polecam! (Dodano 12.08.2017)
Wspaniałości Review by Adka
Jakość
Cena
Klej jest wspaniały, pięknie trzymają się na nim pigmenty i podbija ich kolor. Jest przecudowny tak jak wszystko, co stąd mam! (Dodano 11.08.2017)

Produkty 1 do 10 z 20

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się