Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

GlamGLUE - Klej do cieni (baza pod cienie)

GlamGLUE - Klej do cieni (baza pod cienie)

Dostępność: W magazynie

20,00 zł
LUB
Jakość
Cena
13 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 13

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Bardzo skuteczna baza Review by Katarzyna
Cena
Jakość
Glam Glue jest dobrą alternatywą do żelu do brokatu z firmy Kryolan, z czego ma dodatkową przewagę - nie tworzy sztywnej skorupki na powiece. Bardzo dobrze wzmacnia pigmentację cieni oraz pigmentów. Bardzo lubię nakładać go zarówno na powiekę, jak i częściowo na palec/pędzel, którym zamierzam aplikować produkt. Według mnie Glam Glue ma tylko dwie wady - nie jest to produkt wodoodporny oraz nie podoba mi sie opakowanie - wyciskana tubka byłaby o wiele bardziej higieniczna. Polecam, jeżeli chcecie ze swoich cieni i pigmentów wydobyć 100% potencjału :) (Dodano 12.08.2017)
Rewelacja Review by Karolina
Cena
Jakość
Miałam duże oczekiwania wobec tego kleju - spełnił wszystkie. Pięknie prezentują i trzymają się na nim pigmenty, brokat, cienie duochrome czy zwykłe satyny. Możliwość bezproblemowej aplikacji na nałożone już cienie daje mnóstwo możliwości, to jest po prostu inny level makijażowy. Hit, rewelacja, polecam! (Dodano 12.08.2017)
Wspaniałości Review by Adka
Cena
Jakość
Klej jest wspaniały, pięknie trzymają się na nim pigmenty i podbija ich kolor. Jest przecudowny tak jak wszystko, co stąd mam! (Dodano 11.08.2017)
rewelacja Review by Nora
Cena
Jakość
Kupiłam ją specjalnie do pigmentów Hani i jestem mega zadowolona, dzięki niej pigment wygląda mega intensywnie i absolutnie nic się nie osypuje na policzki. Używam też pod metaliczne cienie czy błyszczące i równieć wzmacnia ich intensywność. Na mega plus jest to że nie szczypie mnie absolutnie w oczy ani nie podrażnia a mam bardzo wrażliwe i spokojnie mogę go nawet używać w kącikach oczu. Brawo Haniu ! Jeszcze oczywiście cena na plus (Dodano 08.08.2017)
Niezbędnik Review by Renata
Cena
Jakość
Długo myślałam czy jest mi potrzebny, bo mam juz klej do brokatu z NYX. Ale z sympatii do Hani skusiłam się i nie żałuję. Ten klej robi efekt wow z każdego cienia. Nie niszczy wcześniej nałożonych warstw, cudownie utrzymuje cienie podbijając ich pigmentację. Klej z nyx poszedł w odstawkę... (Dodano 07.08.2017)
Każdy musi mieć to cudo! Review by Karolina
Cena
Jakość
Świetny produkt! :D Wystarczy bardzoo, ale to bardzo mała ilość tego żelu, żeby cienie wyglądały cudownie na oku! Efekt lepszy od nakładania na mokro! Polecam serdecznie! :) (Dodano 07.08.2017)
Wow Review by ANITA
Cena
Jakość
Super produkt pigmenty wyglądają na nich bajecznie. Polecam (Dodano 01.08.2017)
Genialny Review by Katarzyna
Cena
Jakość
Pelen podziw dla tak dobrej formuły! Nie narusza makijażu, nie robi plam i trzyma sie caly dzien. Pieknie podbija kolor cieni. Klasa! (Dodano 29.07.2017)
Dobry klej! Review by Paulina
Cena
Jakość
Jest ok, utrzymuje cienie na powiekach, dodaje im blasku. (Dodano 27.07.2017)
Świetny Review by Marta
Cena
Jakość
Świetny pod cienie perłowe i pigmenty. Pigmenty nakładane na ten klej zwilżonym pędzlem stają się taflą - nie zawsze tego oczekuję, więc niektóre lepiej wyglądają zaaplikowane suchym pędzlem - nie tracą drobinek. Jedyny minus to to, że GlamGlue matowych cieni nie lubi i nie rozcierają się na nim dobrze (ale Hania o tym mówiła, więc nie wiem, czy to na pewno minus). (Dodano 24.07.2017)

Produkty 1 do 10 z 13

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się