Witaj internauto!

0
Nie masz produktów w koszyku.

Paleta GlamBOX edycja IV "TOTALNY MAT"

Paleta GlamBOX edycja IV "TOTALNY MAT"

Dostępność: Brak w magazynie

119,00 zł
Cena
Jakość
15 recenzja(i)

Recenzje klientów

Produkty 1 do 10 z 15

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2
Musi wejść do stałej sprzedaży! Review by Asia D.
Cena
Jakość
Paleta jest doskonała. Zarówno pod względem kolorów, jak i jakości cienie są wyjątkowe... Haniu, pomyśl o sprzedaży Totalnego Matu na stałe. Aż szkoda żeby za jakiś czas nie było możliwości jej zakupu... (Dodano 20.10.2017)
Kocham tę paletę Review by Marta
Cena
Jakość
Jak tylko zobaczyłam pierwsze zdjęcia tej paletki wiedziałam, że muszę ją mieć. Bardzo podoba mi się zestawienie kolorystyczne. Kupiłam ją przede wszystkim dla zieleni, fioletu i wiśni, ale podoba mi się cała. Nie ma tu koloru którego bym nie lubiła. Bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie biel, której początkowo nie planowałam specjalnie używać, a tu okazało się, że do wewnętrznego kącika jest wręcz idealna. Uważam, że ta paletka jest doskonała. Cienie mają bardzo fajną pigmentację, dobrze się z nimi pracuje i dają bardzo wiele możliwości. Jak dla mnie czysta perfekcja. Polecam!!! (Dodano 15.10.2017)
powinna wejść do stałej oferty Review by Karolina
Cena
Jakość
Kolory są genialnie skomponowane, pigment i nasycenie cudowne, estetyka też minimalistyczna i elegancka. Bardzo uniwersalne zestawienie kolorów można tworzyć tysiące makijaży. Powinna wejść do stałej oferty. (Dodano 11.10.2017)
Totalne zauroczenie Review by Renata
Cena
Jakość
Kupiłam bardziej z sympatii do Hani i faktu, że posiadam pozostałe palety, ale ta okazała się strzałem w 10!!! Mimo, że jestem sroką i uwielbiam błyszczące cienie teraz na moich oczach królują maty. Odkąd ją mam przy każdym makijażu po nią sięgam. Cudownie napigmentowane, łatwo się blendują. Polecam każdemu. A jak się super wpisują w jesienną aurę:-) (Dodano 11.10.2017)
genialna paleta! Review by Katarzyna
Cena
Jakość
jakość chyba jeszcze lepsza niż poprzednich matów, od kiedy ją mam, używam codziennie. Tak dobrej jakości cienie są warte ceny ok. 12zł/za sztukę, zdecydowanie (Dodano 09.10.2017)
WOW Review by Marta
Cena
Jakość
Nie żałuję zakupu ani trochę! Paletka świetna, kolory cudowne, pigmentacja na wielki plus! Jedyne co to trzeba strzepnąć nadmiar z pędzelka, ale dla mnie to nie problem, robię tak zawsze przy wszystkich paletkach :). Naprawdę polecam! (Dodano 07.10.2017)
niesamowita Review by Magdalena
Cena
Jakość
Dla mnie jako amatora makijażu, cienie są niesamowite. Nigdy nie miałam nic lepszego i nie wiedziałam że cienie mogą się tak łatwo rozcierać i łączyć ze sobą. Coś niesamowitego. Gratuluję i życzę sobie, abym doczekała chwili że usłyszę o Hani i jej cieniach na forum międzynarodowym. (Dodano 06.10.2017)
naprawdę warto ! Review by EWELINA
Cena
Jakość
Bardzo dobra pigmentacja tylko trzeba pamiętać o lekkiej ręce ????, piękne kolory , polecam wszystkim! (Dodano 04.10.2017)
Unikat Review by Anna
Cena
Jakość
Cudowna paleta. Kolory obezwladniajace. Pigmentacja swietna, cienie blenduja sie cudownie. Gratulacje dla Hani! Juz czekam na nastepna edycje. (Dodano 03.10.2017)
Coś pięknego Review by Katarzyna
Cena
Jakość
Kochana Haniu poraz pierwszy komentuję coś na stronie Twojego sklepu, ale o tej palecie muszę coś powiedzieć to jest rewelacyjna paleta z piękną kolorystyką lecz o pigmentacji cieni powinno się mówić bo pigmentacja jest fenomenalna. Miałam je wczoraj przez 12 godzin na powiekach i kompletnie nic się z nimi nie zrobiło więc rewelacja !!
Jednym słowem miłość od pierwszego wejrzenia, pozdrawiam :) (Dodano 30.09.2017)

Produkty 1 do 10 z 15

na stronę
Strona:
  1. 1
  2. 2

Napisz własną recenzję

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą pisać recenzje. Proszę, zaloguj się lub zarejestruj się